Maansiirtopalvelut

Tilaa meiltä myös multa- ja soratoimitukset!

Kaivinkonetyöt, maankuljetustyöt traktorilla, kosteikkojen ja luonnollisten vedenpuhdistusjärjestelmien rakentaminen, talojen ja hallien pohjakaivamiset, teiden ja parkkipaikkojen rakentaminen, sähkö- ja vesijohtojen rakentamistyöt, viherrakennustyöt, maanrakennuksen kokonaispalvelujen tuottaminen, peltojen raivaus ja ojitus ja pehmeiden alueiden maanrakentaminen.

Lue lisää!

Verkonrakennus

Klikkaa ja katso video!

Suoritamme Verkonrakennuksen kokonaisurakat, kaapeliojien kaivuutyöt, kelojen ja muuntamoiden kuljetukset, kaapelien auraukset ja putkitukset. Ilmalinjojen puolelta purku- ja korjaustyöt sekä tolppien vaihtotyöt.

Lue lisää!

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuoltoa asiakkaan ehdoilla.

Suoritamme auraustyöt, hiekoitus, lumen poistokuljetus, käsilumityöt, polanteen poisto ja kustannustehokkaat lumenaurauksen kokonaisurakoinnit.

Lue lisää!

Korjaamo- ja metallirakennepalvelut

Raskaskaluston korjaus- ja huoltotyöt

Olemme vuosien varrella huoltaneet ja rakentaneet omaa kalustoamme huolellisesti omissa tiloissamme päivittäin. Meiltä traktoreiden, kaivinkoneiden ja muun raskaskaluston korjaus- ja huoltopalvelut. Valmistamme myös trakoreiden lisävarusteita kuten vilja- ja maansiirtokärryjä.

Lue lisää!

Turvetuotanto

Kokonaisvaltainen turpeen nostourakointi

Haapaniemen Koneasema Oy:llä myös kokemusta turvesoiden perustamisesta ja rakentamisesta, kosteikkojen- ja pumppausasemien rakentamisesta, ojien- ja kantojen jyrsinnästä sekä tasausruuvaamisesta. Vankalla kokemuksella voimme myös taata hyvän konsultointi- ja ja koulutuspalvelun.

Lue lisää!

Maatalousurakointi

Keskity sinä eläimiisi!

Suoritamme vuosien kokemuksella maatalousurakointia, keskity sinä eläimiisi eikä vanhan traktorin kunnossapitoon. Meiltä peltojen kunnostustyöt, viljan puinti, viljan kuivaus ja varastointi, maanmuokkaustyöt ja kylvötyöt.

Lue lisää!